Gevogelte Hoofdgerechten Pasta Schaaldieren

Cajun Jambalaya Pasta

Cajun Jambalaya Pasta
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
30 min
 
Keuken: Amerikaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 150 gr kippendijfilet
  • 75 gr grote garnalen gepeld
  • 1 st saucijs
  • 1 el Cajun kruiden
  • ½ st puntpaprika
  • ¼ st rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • zout, peper
  • 1 el zonnebloemolie
  • ½ st tomaat
  • 75 ml kippenbouillon
  • 100 gr tortellini pasta
  • 1 el peterselie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de kip in blokjes. Snijd de saucijs in plakjes van ruim 1 cm. dik. Snijd de paprika in stukjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de tomaat in blokjes. Hak de peterselie fijn.

  2. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Ik heb gekozen voor tortellini maar je kunt natuurlijk elke andere pasta gebruiken.

  3. Meng in een kom de kip, garnalen, saucijs, cajun kruiden, paprika, ui, knoflook, wat zout en peper.

  4. Verhit de olie in een hapjespan. Bak het mengsel tot het gaar is in 4-5 minuten.

  5. Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe.

  6. Kook een paar minuten en voeg dan de pasta toe. Meng door elkaar.

    Verdeel over de borden en garneer met de peterselie.

Loading

Facebook Comments