Tagliatelle met surimi
Hoofdgerechten Pasta Vis

Tagliatelle met surimi

Tagliatelle met surimi
Totale tijd
30 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 250 gr tagliatelle
  • 10 st surimisticks
  • 3 el crème fraîche
  • 1 tl piment d'espelette vervang eventueel door cayennepeper
  • 1 dosis safraan
  • 25 gr boter
  • 1 el fijn gesneden peterselie
  • zout
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar.

    Snijd de surimisticks in drieën. Kook de tagliatelle in water met wat zout volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af, maar bewaar wat van het kookvocht, voor het geval de saus te dik is.

    Tagliatelle met surimi
  2. Verhit de boter op middenhoog vuur in een steelpan. Voeg de surimistukjes, de crème fraîche, wat zout, de piment d'espelette en de safraan toe. Roer goed door elkaar. Is de saus te dik voeg dan wat van het kookvocht toe.

    Tagliatelle met surimi
  3. Verdeel de tagliatelle over de borden en verdeel de saus erover. Garneer met de peterselie.

    Tagliatelle met surimi

Loading

Facebook Comments