Tagliatelle met zalm
Hoofdgerechten Vis

Tagliatelle met zalm

Tagliatelle met zalm
Bereidingstijd
30 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
50 min
 
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 400 gr tagliatelle
  • 4 st zalmfilets van 150 gr.
  • 20 cl visbouillon
  • 20 cl drogen witte wijn
  • 4 st tomaten
  • 30 cl crème fraîche
  • 2 el gesneden bieslook
  • zout
  • cayennepeper
  • 2 doseringen safraan st
  • zeezout
Instructies
  1. Verwarm in een hapjespan de visbouillon en de witte wijn. Snijd de filets in blokjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes. Kook de zalmfilets gaar.

  2. Haal de blokjes zalm uit de pan en bewaar onder een stuk aluminiumfolie.

  3. Voeg de totatenblokjes en de crème fraIche toe aan de bouillon. Laat 15 minuten inkoken. Voeg de zalm weer toe met cayennepeper (naar eigen smaak) en de safraan.
    Kook de tagliatelle volgens de verpakking en giet af. Meng de tagliatelle met de zalm en de saus. Breng op smaak mert zout en peper.

  4. Verdeel over de borden en bestrooi met bieslook

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.