Kipburger met rode ui en knoflooksaus
Gevogelte Lunchgerechten Snack

Kipburger met rode ui en knoflooksaus

Kipburger met rode ui en knoflooksaus
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 plakken goudse kaas
  • 4 st kipburgers van de poelier
  • 2 st volkoren broodjes
  • 1 st rode ui
  • 1 handje gemengde salade
  • knoflooksaus
  • zout, peper
  • olijfolie
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht) anders 20 graden hoger.

  2. Strooi wat zout en pepers op de burger en bak ze in een koekenpan in wat olie.

  3. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd repen van de kaas. Snijd de broodjes doormidden.
    Smeer wat knoflooksaus op de onderkanten van de broodjes.

  4. Leg één burger op het broodje, leg een kwart van de reepjes op de burger en wat uien. Herhaal dit met de tweede burger.
    Doe hetzelfde met het tweede broodje.

  5. Zet de twee burgers in de oven op een met bakpapier bekleed bakplaat. Zodra de kaas begint te smelten leg je de boven kanten van de broodjes ook in de oven. Haal na 3 minuten de broodjes uit de oven. Leg wat sla op de burgers en dek af met de bovenkanten.

Loading

Facebook Comments