Gratin met gerookte zalm en een eitje
Vis Voorgerechten

Gratin met gerookte zalm en een eitje

Gratin met gerookte zalm en een eitje
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
25 min
Totale tijd
35 min
 
Aantal: 2 personen
Calorieen: 384 kcal
Ingredienten
  • 100 gr gerookte zalm
  • 40 gr Parmezaanse kaas geraspt
  • 1 st ei
  • 4 el bechamelsaus
  • 2 el paneermeel
  • 2 st klontjes boter
Instructies
  1. Kook het ei in 10 minuten hard. Laat afkoelen en pel deze. Snijd over de lengte doormidden.
    Snijd de zalm in stukken en verdeel over de ramequins.
    Leg er een half ei op.
    Lepel er 4 lepels bechamelsaus over. (klik op de link voor het recept)

    gratin van gerookte zalm met een eitje
  2. Strooi er dan de geraspte Parmezaanse kaas en vervolgens wat paneermeel. Leg er een klontje boter op en zet in de oven.

    Laat 25 minuten gratineren.

    gratin van gerookte zalm met een eitje2
  3. Laat even afkoelen voordat je het serveert.

 1,421 total views,  2 views today

Facebook Comments