Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook. Hak de peterselie fijn.
Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking.
Verhit de olie in een koekepan. Fruit de knoflook. Voeg de gamba's toe. Voeg wat zout en peper toe. Bak de gamba's 2 à 3 minuten aan elke kant. Haal de gamba's uit pan en bewaar deze op een bordje en dek af met een stuk aluminiumfolie.
Blus de pan af met het sap van een halve citroen. Giet de kookroom in de pan en bestrooi met de paprikapoeder. Meng goed door elkaar.
Doe de garnaaltjes in de saus en laat even warm worden.
Meng de tagliatelle door de saus, zodanig dat de saus de tagliatelle bedekt.
Verdeel het tagliatellemengsel over de borden. Garneer met de grote garnalen en strooi wat peterselie over het gerecht.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.