Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika's in blokjes. Haal het vel van de chorizo en snijd in blokjes. Snijd de kippendij in blokjes. Meng de Cajun kruiden met de kip.
Verhit in een hapjespan de olie en fruit de ui tot deze glazig is. Voeg dan de kipblokjes toe en bak deze aan alle kanten gedurende 5 à 6 minuten aan.
Voeg de chorizo en de knoflook toe en bak deze 2 minuten mee zodat de chorizo zijn olie kan loslaten. Voeg dan de paprika toe en bak deze even mee.
Voeg de pasta , de tomaten uit blik en de kippenbouillon toe. Roer het geheel goed door. Breng aan de kook en doe de deksel op de pan. Snijd ondertussen de kerstomaatjes doormidden.
Haal na 15 minuten de deksel van de pan en proef of de pasta gaar is. Zo niet kook dan iets langer. Voeg, indien nodig, wat water toe. Zodra de pasta gaar is voeg dan de crème fraîche toe en roer goed door. Strooi de kaas over het gerecht en voeg de kerstomaatjes toe. Garneer met de peterselie.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.