Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de broccoli in roosjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd de biefstuk in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
Meng in een kom alle ingrediënten voor de saus. Zet tot gebruik weg.
Verhit in een wok 1 el. olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de broccoli roosjes toe met 2 el water en dek af met een deksel en kook deze een minuut of 5. Haal de broccoli uit de wok en bewaar in een schaaltje.
Verhit de andere el. olijfolie en bak de biefstuk reepjes. Zet eventueel de warmtebron wat hoger. Bak de reepjes gedurende ongeveer 2 minuten per kant.
Giet de saus over het vlees en zet de warmtebron lager. Laat een minuut of 5 zachtjes koken zodat de saus wat indikt.
Voeg de broccoli weer toe aan de pan en roer goed door elkaar.
Verdeel de rijst en het roerbakmengsel over de borden.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.