Meng in een diep bord de bloem en de paprikapoeder.
Wentel de karbonades door het bloemmengsel en schud het overtollige er af.
Verhit in een koekenpan de olie en de boter en braad de karbonades ongeveer 2 minuten per zijde. Verlaag het vuur en strooi er de oregano over. Laat nog een minuut of 7 zachtjes bakken. Keer halverweg om.
Meng in een kommetje de tomatenpuree en de kippenbouillon. Meng goed door elkaar.
Haal de karbonades uit de pan en houd deze warm op een bord afgedekt met aluminiumfolie.
Schraap de aanbaksels los met een houten lepel en voeg het tomaten mengsel toe. Roer dit goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en het paprikapoeder.
Verdeel over de borden, verdeel de saus erover en garneer met wat blaadjes peterselie.
Ik serveerde er witte rijst bij met haricots-verts
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.