Verhit een scheutje olie in een hoge pan en bak de kip in circa 5 minuten rondom goudbruin.
Snijd de champignons in vieren. Pel en snijd de sjalotten in halve ringen.
Voeg de champignons en de sjalotten toe en bak circa 1 minuut mee.
Voeg wijn, bouillonblokje en een scheut water toe en laat circa 20 minuten met de deksel op de pan rustig koken.
Verwarm een pan en bak de spekblokjes in circa 6 minuten krokant en gaar. Laat de spekblokjes uitlekken op een bord met keukenpapier.
Roer de spekblokjes door het kippannetje en breng het geheel op smaak met een beetje peper.
Schil de peer, snijd de peer in vieren, verwijder het klokkenhuis en snijd de peer in blokjes.
Halveer de cherrytomaten.
Meng de peer, cherrytomaten en eikenbladsla door de dressing.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.