Leg de garnalen in een kom en meng met de cajun kruiden, knoflookpoeder, zout en peper. Meng dit goed door elkaar.
Verwarm in een ruime steelpan de boter en de roomkaas. Zodra de boter en kaas gesmolten zijn voeg dan de ui en de knoflook toe.
Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking.
Zodra de ui wat zachter is voeg dan de kookroom toe. Roer goed door elkaar. Breng zachtjes aan de kook.
Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe. Meng het geheel goed door elkaar.
Strooi er de Parmezaanse kaas over en kook zachtjes tot de kaas gesmolten is en het geheel wat dikker is geworden.
Verhit een koekenpan met de olie en bak de garnalen gedurende 2 à 3 minuten aan één kant keer ze daarna om en bak de andere kant.
Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep hierover de saus en verdeel hierover de garnalen.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.