Zet alle ingrediënten klaar. Maak de garnalen schoon en verwijder het darmkanaaltje. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de kip in blokjes van ongeveer 2 cm. Snijd de saucijs in stukjes van 2 cm.
Meng in een kom de kip, garnalen, worst, Cajunkruiden, paprikablokjes, de ui, knoflook en wat zout en peper.
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de inhoud van de kom in 6 minuten gaar. Voeg de bouillon toe aan de pan. Snijd intussen de tomaat in stukjes. Voeg de tomatenstukjes toe aan het gerecht en laat 1 minuutje meebakken.
Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan. Laat nog even goed doorwarmen. Snijd intussen de peterselie fijn.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de peterselie.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.