Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook. Snijd de lente ui in ringetjes. Schraap de wortel en snijd in blokjes. Roer het ei los in een kopje.
Meng in een kommetje de 3 ingrediënten voor de roerbaksaus.
Verhit de olie in een wok en bak de wortel met de lente ui een paar minuten.
Voeg de garnalen toe en bak deze aan beide kanten 2 minuten mee. Voeg dan de doppertjes, zout, witte peper en de rijstwijn toe. Roer alles goed door elkaar.
Schuif de inhoud van de pan naar 1 kant. Voeg het ei toe en laat even meebakken zodat het wat kan gaan stollen.
Zodra het gaar stollen roer er dan met een houten lepel door zodat het roerei wordt.
Voeg de rijst toe en laat deze meebakken.
Voeg de roerbaksaus toe en roer het geheel door elkaar. Proef en voeg eventueel nog wat zout en peper toe. Verdeel over de borden.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.