Tagliatelle In Gehakt-Tomatensaus
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
25 min
Totale tijd
40 min
Keuken:
Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
- 120 gr Tagliatelle
- 1 st kleine ui in halve ringen gesneden
- 2 teentjes knoflook fijn gesneden of 2 tl knoflookpuree
- 200 gr rundergehakt
- 200 gr tomatenblokjes
- 3 plakjes cheddarkaas in stukjes gesneden
- 1 el olijfolie
- zout, peper
Instructies
-
Verhit de olie in koekenpan en fruit de uienringen tot ze glazig zijn.
-
Voeg het gehakt toe en rul dit. Laat zachtjes bakken tot deze gaar is. Voeg op het laatst de knoflook toe.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en roer het geheel goed door elkaar.
-
Kook intussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.
-
Voeg de pasta toe aan. Roer door elkaar.
-
Verdeel de stukjes cheddar over het gerecht en laat nog even doorwarmen.
Verdeel het gerecht over de borden.
Facebook Comments