Groenten Hoofdgerechten Pasta Vlees

Tagliatelle In Gehakt-Tomatensaus

Tagliatelle In Gehakt-Tomatensaus
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
25 min
Totale tijd
40 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 120 gr Tagliatelle
  • 1 st kleine ui in halve ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook fijn gesneden of 2 tl knoflookpuree
  • 200 gr rundergehakt
  • 200 gr tomatenblokjes
  • 3 plakjes cheddarkaas in stukjes gesneden
  • 1 el olijfolie
  • zout, peper
Instructies
  1. Verhit de olie in koekenpan en fruit de uienringen tot ze glazig zijn.

  2. Voeg het gehakt toe en rul dit. Laat zachtjes bakken tot deze gaar is. Voeg op het laatst de knoflook toe.

  3. Voeg de tomatenblokjes toe en roer het geheel goed door elkaar.

  4. Kook intussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.

  5. Voeg de pasta toe aan. Roer door elkaar.

  6. Verdeel de stukjes cheddar over het gerecht en laat nog even doorwarmen.

    Verdeel het gerecht over de borden.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.