Hamburger van komkommer gevuld met tonijn
Groenten Vis Voorgerechten

Hamburger van komkommer gevuld met tonijn

Hamburger van komkommer gevuld met tonijn

Hamburger van komkommer gevuld met tonijn
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
15 min
 
Aantal: 4 personen
Calorieen: 49 kcal
Ingrediënten
  • 1/2 st komkommer
  • 2 st tomaten
  • 2 st eieren
  • 1 blikje tonijn
  • 1 blikje ansjovis
  • mayonnaise
  • peper
Instructies
  1. Kook de eieren hard in 10 minuten. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de tomaten in plakjes. Haal de tonijn uit het blik en laat uitlekken in een zeef. Meng de tonijn in een kom met wat mayonnaise tot deze een beetje smeuig is. Breng op smaak met wat peper.

    Hamburger van komkommer gevuld met tonijn
  2. Pel het ei en snijd in plakjes. Leg wat plakjes komkommer op een bord. Leg daar een hoopje tonijn op. Ik gebruikte daar een ijslepel voor. Druk wat plat en leg daar nog een aantal plakjes komkommer op. Leg daar een plakje ei op en daar bovenop een ansjovisje. Leg rondom het hamburgertje de plakjes tomaat.

Loading

Facebook Comments