Bestrooi de kip met de Cajun kruiden, Italiaanse kruiden en zout en peper. Verhit in een hapjespan 1 el boter en bak dan de kippenblokjes om en om tot ze gaar zijn. Haal de blokjes kip uit de pan en bewaar op een bord.
Voeg de plakjes worst toe aan de pan en bak tot deze mooi bruin zijn aan beide kanten. Haal uit de pan en leg ze op het bord bij de kip.
Deglaceer de pan met een beetje water. Zodra het water verdampt is verhit dan d e 2e eetlepel boter en bak de champignons tot ze mooi van kleur zijn. Haal de champignons uit de pan en bewaar deze ook op het bord.
Verhit de laatste lepel boter en fruit de knoflook aan voor 1 minuut. Voeg de bouillon, Worcestershire saus en de kookroom toe. Meng goed door elkaar. Voeg de Cajunkruiden, paprika en knoflookpoeder toe en roer goed door elkaar
Voeg de Parmezaanse kaas toe. Roer door de saus en laat 2-3 minuten indikken. Proef en breng op smaak met peper en/of zout.
Voeg de pasta en de kip, worst en champignons toe aan de pan. Doe de deksel op de pan en laat nog een paar minuten goed doorwarmen.
Verdeel over de borden.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.