Gevogelte Groenten Hoofdgerechten Saus Zuivel

Drumsticks met romige champignons

Drumsticks met romige champignons
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
25 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 4 st kip drumsticks
  • 125 gr champignons
  • 1 st sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 100 ml crème fraîche
  • ½ el olijfolie
  • zout, peper
  • verse peterselie voor garnering
Instructies
  1. Verwarm de airfryer voor op 200℃. Leg de drumsticks in het mandje van de airfryer. Bak 10 minuten op 200℃. Verlaag de temperatuur naar 150℃ en bak nog eens 10 minuten,

  2. Pel en snipper intussen de sjalot en de knoflook. Maak de champignons schoon . Snijd een stukje van het steeltje en snij vervolgens in plakjes.

  3. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de sjalot. Zodra deze glazig is voeg dan de knoflook toe. Laat deze een halve minuut mee fruiten. Voeg dan de champignons toe,

  4. Zodra de champignons zacht en een mooi kleurtje hebben voeg dan de crème fraîche toe. Roer het geheel goed door en laat een paar minuten zachtjes koken zodat de saus wat indikt.

  5. Breng op smaak met wat zout en peper. Garneer met wat peterselie.

  6. Verdeel over de borden samen met de drumsticks.

  7. Serveer met rijst of pasta naar keuze.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.