Japanse noedel met pittige garnalen en mascarpone
Hoofdgerechten Pasta Schaaldieren

Japanse noedels met pittige gamba’s en mascarpone

Japanse noedel met pittige garnalen en mascarpone
Bereidingstijd
20 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
40 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 10 st gamba’s
  • 1/4 st paprika
  • 1 st courgette
  • piment d’espelette
  • 120 gr japanse noedels
  • 90 gr mascarpone
  • olijfolie
  • zout
Instructies
  1. Zet alle ingredienten klaar. Pel de gamba’s en verwijder het darmkanaaltje. Snijd de paprika en de courgette in blokjes.

    Japanse noedel met pittige garnalen en mascarpone
  2. Kook de noedels volgens aanwijzing op de verpakking. Zodra ze gaar zijn dan afgieten.

  3. Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en courgette zachtjes. Snijd de gamba’s in stukjes. 

    Japanse noedel met pittige garnalen en mascarpone
  4. Voeg de stukjes gamba toe met wat zout en piment d’espelette. Heb je geen piment d’espelette gebruik dan wat cayennepeper.

    Japanse noedel met pittige garnalen en mascarpone
  5. Voeg de mascarpone toe en meng goed door elkaar

  6. Voeg de noedels toe en roer goed door elkaar.

    Japanse noedel met pittige garnalen en mascarpone
  7. Verdeel over de borden

    Japanse noedel met pittige garnalen en mascarpone

Loading

Facebook Comments