Hoofdgerechten Vis

Kabeljauw met chorizo-parmezaan crumble

Kabeljauw met chorizo-parmezaan crumble
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
30 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 moten kabeljauw
  • 1/3 st chorizoworst
  • 20 gr boter (op kamertemperatuur)
  • 60 gr parmezaanse kaas
  • 2 el paneermeel
  • 1 snuf kerriepoeder
  • 1 el olijfolie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Verwijder het vel van de chorizo en snijd deze in kleine stukjes.

  2. Doe de chorizostukjes, de boter, parmezaan, kerrie en het paneermeel in een keukenmachine en maal het fijn.

    Verwarm de oven voor op 200°.

  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet aan beide zijden.

  4. Bekleed een bakblik met bakpapier. Leg hier de gebakken kabeljauwfilets op en verdeel de crumble over de filets.

  5. Schuif het bakblik in de oven en laat 10 minuten bakken.

    Haal het gerecht uit de oven en verdeel over de borden.

Loading

Facebook Comments