Groenten Hoofdgerechten Vlees

Kapucijnerschotel

Kapucijnerschotel
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
30 min
 
Keuken: Nederlands
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 1 blik kapucijners of jonge velderwtjes
  • 1 st kleine prei in halve ringen
  • 1 st ui gesnipperd
  • 1 st rode paprika in reepjes gesneden
  • 125 gr gerookte spekreepjes
  • 200 gr rundergehakt
  • 100 gr rookworst in plakjes gesneden
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • ½ tl cayennepeper
  • 1 st rundvleesbouillonblokje verkruimeld
  • 1 el Dijon mosterd
  • zout, peper
Instructies
  1. Bak het spek uit in een braadpan. Voeg de ui en de paprikareepjes toe en laat deze een paar minuten meebakken.

  2. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg het verkruimelde bouillontablet toe.

  3. Laat de kapucijners uitlekken en voeg deze samen met de prei, rookworst, mosterd en de specerijen toe.

  4. Laat 15 minuten zachtjes doorkoken zodat alles goed warm wordt. Proef en breng eventueel op smaak met zout en/of peper.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.