Kip in Camembertsaus
Gevogelte Hoofdgerechten

Kip in Camembertsaus

Kip in Camembertsaus
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
4 uur
Totale tijd
4 uur 10 min
 
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 2 st kipfilets
  • 300 ml kookroom
  • 1 st Camembert
Instructies
  1. Snijd de Camembert in stukken.
    Leg de kipfilets in een ovenschaal. Leg de stukken Camembert op de filets.
    Giet de kookroom erover.

  2. Dek de schaal af met aluminiumfolie.

    Zet in een voorverwarmde oven op 90 graden.
    Laat gedurende 4 uur garen.

    Is de saus te dun naar je zin bindt hem dan met een maizenapapje.

  3. Heb je een slowcooker, gebruik deze dan en laat 4 uur garen op low.

  4. Serveer er rijst of pasta bij.

Loading

Facebook Comments

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.