Hoofdgerechten Pasta Saus Vis

Spaghetti met een Crème van Tonijn, Mosterd en Tomaat

Spaghetti met een Crème van Tonijn, Mosterd en Tomaat
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
9 min
 
Keuken: Italiaans
Keyword: Kerstomaatjes, Spaghetti, Tonijn
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 100 gr spaghetti
  • ½ st ui gesnipperd
  • 1 blikje tonijn uitgelekt
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 1 st tomaat in blokjes gesneden
  • 1 kl mosterd
  • 100 ml crème fraîche
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • zout, peper
Instructies
  1. Verhit in een ruime steelpan de olijfolie en fruit herin de ui en knoflook.

  2. Zodra de ui glazig is voeg dan de tomatenblokjes toe.

  3. Voeg de tonijn, crème fraîche en mosterd toe. Meng goed door elkaar en laat 10 minuutjes zachtjes stoven.

  4. Kook intussen de spaghetti in gezouten water volgens aanwijzingen op de verpakking.

  5. Voeg de Italiaanse kruiden toe. Meng door elkaar en proef. Breng zo nodig verder op smaak met zout en/of peper.

    Verdeel de spaghetti over de borden en lepel de saus er over.

Loading

Facebook Comments