Hoofdgerechten Kaas Pasta

Spaghetti met Philadelphiasaus

Spaghetti met Philadelphiasaus
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
20 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 100 gr spaghetti
  • 1 kuipje Philadelphia met kruiden
  • 4 plakjes Parmaham
  • 2 el peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • 1 st tomaat
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook. Snijd de peterselie fijn. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de Parmaham in stukjes.

    Kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpannetje en bak de Parmaham gedurende een minuut of 3.

  3. Voeg de knoflook toe en bak een minuutje mee.

  4. Voeg ⅔ van het kuipje Philadelphia toe. Laat warm worden zodat het gaat smelten.

  5. Roer de Philadelphia door en voeg de tomatenblokjes toe en laat een paar minuten warm worden. Verdeel de spaghetti over de borden en giet de saus met de tomatenblokjes erover. Garneer met de peterselie.

Loading

Facebook Comments