Groenten Hoofdgerechten Kaas Lunchgerechten Ovengerecht Vlees

Gevuld Stokbrood met Salami en Mozzarella

Gevuld Stokbrood met Salami en Mozzarella
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 

Er zijn zoveel mogelijkheden om een stokbrood om te toveren tot een heerlijke maaltijd.

Keuken: Italiaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 1 st afbak stokbrood
  • 1 pot pizzasaus
  • 6 plakken salami door midden gesneden
  • 200 gr rundergehakt rul gebakken
  • 50 gr geraspte mozzarella kaas
  • 1 st rode paprika
  • zout, peper
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op de temperatuur zoals is aangegeven op de verpakking van het stokbrood.

    Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Snijd ook nog doormidden zodat er 4 broodjes ontstaan. Snijd er wat van het broodkruim uit.

  2. Bestrijk met pastasaus.

  3. Vul met het gerulde gehakt.

  4. Leg op elk broodje 3 halve plakjes salami. Leg hier wat reepjes paprika op.

  5. Leg op een ovenrooster. Strooi de mozzarella over de broodjes. Strooi er ook wat zout en peper over. Schuif in de oven en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood. In mijn geval was dat 15 minuten.

    Haal het stokbrood uit de oven en verdeel over de borden.

Loading

Facebook Comments