Snack

minigehaktballetjes

minigehaktballetjes
Bereidingstijd
20 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
40 min
 
Italiaanse minigehaktballetjes in tomatensaus
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 175 gr mager rundergehakt
  • 1/4 st ui fijngesnipperd
  • 1/2 st teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 tl gedroogde italiaanse kruiden
  • 1 el geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el olijfolie
  • 225 gr tomaten, gepeld en fijngehakt
  • zout, versgemalen peper
Instructies
  1. Vermeng in een kom het gehakt met de ui, knoflook, de helft van de kruiden en de kaas. Voeg zout en peper naar smaak toe en vorm 20 balletjes.

  2. Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak de gehaktballetjes rondom bruin. 

  3. Voeg de tomaten, de rest van de kruiden en breng op smaak met zout en peper. Laat de gehaktballetjes ongeveer 20 minuten sudderen op zacht vuur.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.