Gratin met gerookte zalm en een eitje
Ovengerecht Vis Voorgerechten

Gratin met gerookte zalm en een eitje

Gratin met gerookte zalm en een eitje
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
25 min
Totale tijd
35 min
 
Aantal: 2 personen
Calorieen: 384 kcal
Ingrediënten
  • 100 gr gerookte zalm
  • 40 gr Parmezaanse kaas geraspt
  • 1 st ei
  • 4 el bechamelsaus
  • 2 el paneermeel
  • 2 st klontjes boter
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°

    Kook het ei in 10 minuten hard. Laat afkoelen en pel deze. Snijd over de lengte doormidden. Snijd de zalm in stukken en verdeel over de ramequins. Leg er een half ei op.Lepel er 4 lepels bechamelsaus over. (klik op de link voor het recept)

    gratin van gerookte zalm met een eitje
  2. Strooi er dan de geraspte Parmezaanse kaas en vervolgens wat paneermeel. Leg er een klontje boter op en zet in de oven.

    Laat 25 minuten gratineren.

    gratin van gerookte zalm met een eitje2
  3. Laat even afkoelen voordat je het serveert.

Loading

Facebook Comments