Hoofdgerechten Vlees

Lamsrib in mosterd-honing

Lamsrib in mosterd-honing
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
20 min
Marineertijd
30 min
Totale tijd
1 uur
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st lamsribben
  • 1 el mosterd
  • 1 el honing
  • 1 kl gedroogde tijm
  • 1 kl gedroogde rozemarijn
  • 2 el olijfolie
  • zout, peper
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar.

  2. Meng in een kom de mosterd, honing, tijm en rozemarijn. Leg de ribben in een ovenschaal en besmeer ze aan alle kanten met mosterd-honing mengsel. Laat de ribben 30 minuten marineren in de koelkast.

  3. Verwarm de oven voor op 180°. Bestrooi de ribben met wat zout en peper. Zet de ovenschaal in de oven en laat 15 minuten bakken in de oven. Zet vervolgens de oven op de grillstand. Laat de ribben 5 minuten grillen. Serveer b.v. met sperziebonen.

 502 total views,  2 views today

Facebook Comments