Amuse Fruit Kaas Vis Voorgerechten

Glaasjes met zalm en geitenkaas

Glaasjes met zalm en geitenkaas
Kooktijd
15 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 130 gr gerookte zalm
  • 130 gr geitenkaas (vers)
  • el crème fraîche
  • bieslook
  • 1 st appel granny smith
  • 1 kl citroensap
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de bieslook fijn.

  2. Meng in een kommetje de geitenkaas, bieslook en de crème fraîche.

  3. Snijd de zalm in stukjes. Schil de appel en snijd in kleine blokjes.

  4. Meng de zalm met de appel en sprenkel het citroensap erover om verkleuring te voorkomen.

  5. Doe in elk glaasje eerst een laagje zalm-appel, dan het geitenkaasmengsel en tot slot weer een laagje zalm-appel. Zet tot serveren in de koelkast.

Loading

Facebook Comments