BBQ Groenten

Balsamico Knoflook Gegrilde Champignons Spiesen

Balsamico Knoflook Gegrilde Champignons Spiesen
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Marineertijd
30 min
Totale tijd
50 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr champignons
  • 2 el Balsamico azijn
  • 1 el sojasaus
  • 2 teentjes knoflook of 1 tl. knoflookpuree
  • ½ tl tijm
  • zout, peper
  • 4 st satéstokjes
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Leg de satéprikkers in een bakje met water. Maak de champignons schoon met een stukje keukenpapier en snijd een stukje van het steeltje. Snijd de champignons in niet al te dunne plakjes. Pel en snipper de knoflook.

  2. Meng in een kom de balsamico azijn, sojasaus, knoflook, tijm, peper en zout.

  3. Voeg de champignons toe en laat 30 minuten marineren.

  4. Rijg de champignons aan de satéstokjes.

  5. Gril de spiesen op de BBQ. Ongeveer 2 à 3 minuten per kant.

Loading

Facebook Comments