BBQ Hoofdgerechten Lunchgerechten Schaaldieren Snack

Garnalenspies met Piment d’Espelette

Garnalenspies met Piment d’Espelette
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Marineertijd
1 uur
Totale tijd
1 uur 20 min
 
Aantal: 2 stuks
Ingrediënten
  • 8 st grote garnalen gepeld
  • 1 el olijfolie
  • sap van een halve citroen
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl piment d'Espelette
Instructies
  1. Meng in een schaaltje de garnalen met de olijfolie, knoflookpoeder, piment en het citroensap. Laat 1 uur marineren in de koelkast.

  2. Rijg aan elke spies 4 garnalen.

  3. Gril de garnalen 5 minuten aan 1 kant tot deze mooi roze zijn. De griltijd is afhankelijk van de temperatuur van de BBQ. Controleer dus tussentijds.

  4. Keer ze om en gril de andere zijde.

Loading

Facebook Comments