Gevuld stokbrood
Hoofdgerechten Lunchgerechten Ovengerecht Vlees

Gevuld stokbrood

Gevuld stokbrood
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
23 min
Totale tijd
38 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 175 gr rundergehakt
  • 1 st afbak stokbrood
  • 2 plakken ontbijtspek
  • 1 st ui
  • 1 teentje knoflook
  • paprikablokjes
  • geraspte kaas
  • 2 el ketjap manis
  • zout, peper
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Snij de ui doormidden. Snipper de ene helft en snijd de andere helft in ringen. Pel en snipper het teentje knoflook. Snijd de spek in brede reepjes.

    Gevuld stokbrood
  2. Meng in een kom het gehakt met de gesnipperde ui, de knoflook, de ketjap, wat geraspte kaas en zout en peper. Meng goed door elkaar. Niet teveel zout want de ketjap is natuurlijk ook al zout.

    Gevuld stokbrood
  3. Snij met een broodmes een V-vorm uit de bovenkant van het stokbrood.
    Verwarm de oven voor op 195 graden.

    Gevuld stokbrood
  4. Vul het stokbrood met het gehakt.

    Gevuld stokbrood
  5. Leg de stukjes ontbijtspek op het gehakt. Druk de stukjes paprika en de uienringetjes in het gehakt.

  6. Bestrooi ruim met geraspte kaas.
    Leg het stokbrood in de oven en laat 25 minuten bakken.

    Gevuld stokbrood

Loading

Facebook Comments