- 200 gr kippendijfilet in blokjes gesneden.
- 125 gr (kastanje)champignons in plakjes gesneden.
- 125 ml kippenbouillon
- 1 st sjalot gesnipperd
- 2 kl mosterd
- 2 kl crème fraîche
- 2 kl gedroogde dragon
- 2 el olijfolie
- zout, peper
- 1 el fijn gehakte peterselie
-
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalot gedurende een minuut of 3 zonder dat deze verkleurt. Doe er vervolgens de champignons bij en laat deze 2 minuten meebakken.
-
Voeg de bouillon toe en laat deze een minuut of 7 zachtjes koken.
-
Verhit ondertussen in een andere koekenpan 1 el. olijfolie en bak de kipblokjes aan alle kanten bruin.
-
Voeg aan de pan met de champignons de mosterd, crème fraîche en de dragon toe. Roer alles goed door elkaar.
-
Voeg de gebakken kip toe aan de pan met de champignons.
-
Meng goed door elkaar.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de peterselie.