Pasta met Zeevruchten
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
30 min
Keuken:
Frans
Keyword:
Garnalen, Pasta, Zeevruchten
Aantal: 2 personen15
Ingrediënten
- 150 gr zeevruchten ontdooit
- 100 gr grote garnalen
- ½ st ui gesnipperd
- 1 st sjalot gesnipperd
- 1 st tomaat in blokjes gesneden
- 1 tl kerriepoeder
- 1 tl kurkuma
- 1 tl gemberpoeder
- 2 el crème fraîche
- 1 el olijfolie
- pasta naar keuze
Instructies
-
Verhit op middelhoog vuur en fruit de ui met de sjalot tot deze glazig ziet.
-
Voeg de zeevruchten met de garnalen toe en bak dit een minuut of 6. Schep halverwege de kooktijd om.
-
Voeg de kerrie, kurkuma, gember en de tomaten toe. Roer goed door elkaar.
-
Kook intussen de pasta in gezouten water volgens aanwijzingen op de verpakking. Ik gebruikte spaghetti.
-
Voeg de crème fraîche toe. Meng door elkaar en laat een beetje inkoken.
Meng de pasta erdoor. Schep door elkaar en verdeel over de borden.
Facebook Comments