Hoofdgerechten Pasta Saus Schaaldieren

Pasta met Zeevruchten

Pasta met Zeevruchten
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
30 min
 
Keuken: Frans
Keyword: Garnalen, Pasta, Zeevruchten
Aantal: 2 personen15
Ingrediënten
  • 150 gr zeevruchten ontdooit
  • 100 gr grote garnalen
  • ½ st ui gesnipperd
  • 1 st sjalot gesnipperd
  • 1 st tomaat in blokjes gesneden
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl gemberpoeder
  • 2 el crème fraîche
  • 1 el olijfolie
  • pasta naar keuze
Instructies
  1. Verhit op middelhoog vuur en fruit de ui met de sjalot tot deze glazig ziet.

  2. Voeg de zeevruchten met de garnalen toe en bak dit een minuut of 6. Schep halverwege de kooktijd om.

  3. Voeg de kerrie, kurkuma, gember en de tomaten toe. Roer goed door elkaar.

  4. Kook intussen de pasta in gezouten water volgens aanwijzingen op de verpakking. Ik gebruikte spaghetti.

  5. Voeg de crème fraîche toe. Meng door elkaar en laat een beetje inkoken.

    Meng de pasta erdoor. Schep door elkaar en verdeel over de borden.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.