Hoofdgerechten Pasta Schaaldieren

Spaghetti met garnalen in een knoflook-roomsaus

Spaghetti met garnalen in een knoflook-roomsaus
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
30 min
Totale tijd
40 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 150 gr spaghetti
  • 12 st grote garnalen
  • 20 cl kookroom
  • 2 tenen knoflook
  • 1 kl paprikapoeder
  • zout, peper
  • platte peterselie
  • 2 el olijfolie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflooktenen. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje. Hak de peterselie fijn.

    Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de garnalen toe en bak beide zijden tot ze mooi roze zijn. Bestrooi ze met wat zout en peper. Haal de garnalen uit de pan en bewaar deze op een bordje en dek af met een stukje aluminiumfolie.

  3. Giet de kookroom in de pan en voeg het paprikapoeder toe en meng goed door elkaar.

  4. Voeg de spaghetti toe en meng goed door elkaar.

  5. Verdeel het spaghettimengsel over de borden. Leg er de garnalen op en decoreer met de peterselie.

Loading

Facebook Comments