Saus

Ravigotesaus

Ravigotesaus
Kooktijd
10 min
Totale tijd
10 min
 
Keuken: Frans
Ingrediënten
  • 2 el mayonaise
  • 1 el crème fraîche
  • 1 st sjalot in stukjes gesneden
  • 3 stuks zoetzure augurken in stukjes gesneden
  • 1 el kappertjes
  • 1 tl Dijon mosterd
  • 1 kl gedroogde bieslook
  • 1 tl fijn gehakte peterselie
  • 1 tl gedroogde dragon
  • 1 tl suiker
  • peper, zout
Instructies
  1. Doe de stukjes sjalot, kappertjes en augurk in een bakje van de staafmixer of in de keukenmachine en maal deze niet al te fijn. Doe alle overige ingrediënten erbij en draai tot een mooie saus. Proef en breng op smaak met wat zout en peper. Zet tot gebruik in de koelkast.

    Lekker voor op een gebakken visje zoals b.v. deze kibbeling

Loading

Facebook Comments