Hoofdgerechten Schaaldieren

Garnalen in een romige tomatensaus

Garnalen in een romige tomatensaus
Kooktijd
30 min
Totale tijd
30 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 250 gr grote garnalen gepeld en schoongemaakt
  • ½ st groene paprika in stukjes
  • ½ st rode paprika in stukjes
  • 1 st sjalot gesnipperd
  • 20 cl passata
  • 15 cl kookroom
  • 1 tl piment d'espelette
  • peterselie
  • 1 el olijfolie
  • zout, peper
Instructies
  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de sjalot.

  2. Zodra de sjalot glazig is voeg dan de paprikablokjes toe. Laat deze 5 minuten meebakken.

  3. Voeg de passata, piment d'espelette, zout en peper toe. Roer het geheel goed door elkaar.

  4. Voeg de kookroom en de peterselie toe. Roer goed door elkaar. Laat 15 minuten stoven.

  5. Voeg als laatste de garnalen toe. Laat 10 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig door.

    Verdeel over de borden.

Loading

Facebook Comments