Groenten Hoofdgerechten Pasta Vlees

Klassieke Amerikaanse Goulash

Klassieke Amerikaanse Goulash
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
45 min
Totale tijd
1 uur
 
Keuken: Amerikaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr rundergehakt
  • st ui
  • st groene paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 120 ml water
  • 140 gr passata
  • 140 gr tomatenblokjes uit blik
  • tl Italiaanse kruiden
  • ½ el worcestershire saus
  • el sriracha of andere hete saus
  • tl knoflookpoeder
  • 45 gr macaroni
  • 2 el olijfolie
  • zout, peper
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika in blokjes.

  2. Verhit in een stoofpan de olie en bak het gehakt rul.

  3. Voeg de ui en de paprikablokjes toe en bak dit gedurende 5 minuten.

  4. Voeg alle overige ingrediënten toe behalve de macaroni. Doe de deksel op de pan en laat 20 minuten zachtjes pruttelen.

  5. Voeg de macaroni toe en laat deze mee sudderen tot deze gaar is. Bij mij was dit 1½ x de tijd die op de verpakking stond.

  6. Zodra de macaroni gaar is laat deze heel even staan en verdeel dan over de borden.

Loading

Facebook Comments