Hoofdgerechten Pasta Vis

Tagliatelle met zalm in een crèmesaus

Tagliatelle met zalm in een crèmesaus
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 3 bolletjes tagliatelle
  • 20 cl crème fraîche
  • 2 st zalmmoten
  • 1 kl citroensap
  • zout
  • 4 seizoenenpeper
  • 1 st kruidentuiltje
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar.

  2. Pocheer de zalmmoten in water wat op smaak gebracht is met een kruidentuiltje.

  3. Haal de zalm uit de pan, verwijder het vel en maak klein door met 2 vorken uit elkaar te trekken. Doe de moten zalm in een pan en roer er de crème fraîche door. Doe dit op laag vuur zodat de crème fraîche zacht en vloeibaar wordt.

  4. Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.

  5. Giet de pasta af en meng door de zalm met de crème fraîche. Breng op smaak met de citroensap, zout en peper.

Loading

Facebook Comments