Hoofdgerechten Lunchgerechten Ovengerecht Saus Vlees

Pizzastokbrood met gehakt en ui

Pizzastokbrood met gehakt en ui
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
25 min
Totale tijd
35 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 1 st afbak stokbrood
  • 100 gr rundergehakt
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • tomatensaus
  • 1 st tomaat
  • 1 st ui
  • 1 kl Italiaanse kruiden
  • zout, peper
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de ui doormidden. Pel 1 helft. Snijd in ringen. Bewaar de andere helft voor een ander gerecht. Maak het gerecht aan met de Italiaanse kruiden en zout en peper. Snijd de tomaat in blokjes.

    Verwarm de hete luchtoven voor op 190°. Andere ovens op m 210°.

  2. Kook de tomatensaus in zodat je een dikke saus overhoudt. Snijd het stokbrood overlangs door midden. Bestrijk het onderste deel van het stokbrood met tomatensaus. Verdeel hier het gehaktmengsel over. Verdeel hier de tomatenblokjes en de ui-ringen over. Strooi hier de geraspte kaas over. Zet in de oven op het rooster en bak 20 à 25 minuten.

  3. Zo kwam hij uit de oven. Wij hadden er met zijn tweeën genoeg aan.

Loading

Facebook Comments