Amuse Borrelhapjes Groenten Kaas Kerst Vis Voorgerechten

Glaasje met zalm en meer

Glaasje met zalm en meer
Kooktijd
15 min
Totale tijd
15 min
 
Gang: Voorgerecht
Keyword: Avocado, Kerstomaatjes, Zalm, Zoetzure garnalen
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 80 gr Hollandse garnalen
  • 3 st kerstomaatjes
  • 1 st rijpe avocado
  • 1 tl citroensap
  • 80 gr roomkaas zoals St. Moret, Paturain of een andere roomkaas naar keuze.
  • 40 gr zalmsnippers
  • peper
  • verse bieslook
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar.

  2. Snijd de tomaatjes in stukjes en meng met de garnaaltjes.

  3. Verwijder de pit uit de avocado en prak het vruchtvlees. Meng met het citroensap.

  4. Meng de roomkaas met een klein beetje peper.

  5. Verdeel de avocado over de glazen, dan de garnaaltjes met de tomaat. Vervolgens de roomkaas en als laatste de zalmsnippers. Garneer met wat bieslook.

Loading

Facebook Comments