Hoofdgerechten Vis

Kabeljauw gebakken met Cajun-knoflook-boter

Kabeljauw gebakken met Cajun-knoflook-boter
Bereidingstijd
5 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
20 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st kabeljauwfilets
  • zout, peper
Cajun-knoflook-botersaus
  • 20 gr boter
  • ½ el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • ½ el Cajun kruiden
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook.

    Verwarm de oven voor op 180°(hete lucht)

  2. Smelt in een steelpannetje de boter. De boter hoeft niet heet te worden. Roer door de gesmolten boter de olijfolie, knoflook en de Cajun-kruiden.

  3. Leg in een ovenschaal de kabeljauwfilets. Bestrooi met zout en peper. Verdeel de Cajun-boter-knoflooksaus over de vis.

  4. Zet de schaal in de oven en bak de vis in ongeveer 15 minuten gaar.

    Verdeel de filets over de borden en geef er b.v. doperwten bij.

Loading

Facebook Comments