Lamskotelet met kruidenboter
Hoofdgerechten Vlees

Lamskotelet met kruidenboter

Lamskotelet met kruidenboter
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 600 gr lamskoteletten
  • 50 gr boter
  • 1/2 bosje peterselie fijn gesneden
  • 2 teentjes knoflook fijn gehakt
  • olijfolie
  • zout, peper
Instructies
  1. Bestrooi de koteletten met zout en peper
    Bak in een koekenpan, met een scheutje olijfolie de koteletten.
    Haal ze uit de pan en houdt ze warm onder aluminiumfolie.

  2. Smelt de boter in dezelfde koekenpan. Bak op laag vuur de knoflook. Voeg de peterselie toe.

  3. Verdeel de koteletten over de borden en verdeel de knoflook-peperselie-botersaus over de koteletten.

  4. Serveer met frites of gebakken aardappelen en een groene salade.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.